Bietencarpaccio met peer en walnoten
Course: StarterCuisine: EuropeesDifficulty: MakkelijkPorties
2
portieBereidingstijd
15
minutesKooktijdminutes
Calorieën
178
kcal♥ All you need is love ♥
Ingredienten
Voorgekookte bieten 125 gr
1 el Geroosterde walnoten
Handje rucola
Halve peer
1 tl Parmezaanse kaas (geraspt)
1 el Witte wijnazijn
1 el Olijfolie
Naar smaak zout en peper
Bereiding
- Verwijder de schil van de bieten en snijd of schaaf de bieten in zeer dunne plakken. Verdeel de bieten dakpansgewijs over twee borden.
- Was de peer, snijd de peer in vieren, verwijder het klokhuis en snijd deze in kleine blokjes.
- Maak de dressing: roer de mosterd, zout en peper door de azijn en klop de olijfolie erdoorheen.
- Verdeel de peer, de rucola, de geraspte Parmezaanse kaas en de walnoot over de rode biet en druppel de dressing eroverheen.
Tips
- Lekker met ciabatta