Zomers voorgerecht

Bietencarpaccio met peer en walnoten

Bietencarpaccio met peer en walnoten

Recipe by nicoleCourse: StarterCuisine: EuropeesDifficulty: Makkelijk
Porties

2

portie
Bereidingstijd

15

minutes
Kooktijdminutes
Calorieën

178

kcal

♥ All you need is love ♥

Ingredienten

  • Voorgekookte bieten 125 gr

  • 1 el Geroosterde walnoten

  • Handje rucola

  • Halve peer

  • 1 tl Parmezaanse kaas (geraspt)

  • 1 el Witte wijnazijn

  • 1 el Olijfolie

  • Naar smaak zout en peper

Bereiding

  • Verwijder de schil van de bieten en snijd of schaaf de bieten in zeer dunne plakken. Verdeel de bieten dakpansgewijs over twee borden.
  • Was de peer, snijd de peer in vieren, verwijder het klokhuis en snijd deze in kleine blokjes.
  • Maak de dressing: roer de mosterd, zout en peper door de azijn en klop de olijfolie erdoorheen.
  • Verdeel de peer, de rucola, de geraspte Parmezaanse kaas en de walnoot over de rode biet en druppel de dressing eroverheen.

Tips

  • Lekker met ciabatta

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *